S-a lansat primul trailer pentru horror-ul The Conjuring 3. Primele imagini îți vor da fiori

Placeholder image

Noi motive de bucurie pentru fanii seriei The Conjuring, după ce producătorii au lansat un clip extins behind the scenes, din care fanii pot afla mai multe despre evoluția povestei din următorul capitol - The Conjuring 3 - dar și a personajelor. Filmul, al cărui titlu complet este The Conjuring: The Devil Made Me Do It, se va lansa și în cinematografele din România, în primăvara lui 2021.

The Conjuring este una dintre cele mai populare serii de filme horror lansate în ultimii ani, o surpriză neașteptată în box-office până și pentru producători. Primele două filme au reușit să cucerească nu doar fanii, ci și criticii de film,  care nu sunt neapărat prietenoși cu acest gen cinematografic. 
În al treilea capitol, Patrick Wilson și Vera Farmiga revin în rolurile de anchetatori ai paranormalului, care au văzut tot ce se putea în materie de fenomene ciudate până acum.
The Conjuring: The Devil Made Me Do It dezvăluie o poveste îngrozitoare, plină de  teroare, crimă și rău necunoscut care i-a șocat chiar și pe investigatorii experimentați ai paranormalului, Ed și Lorraine Warren. Unul dintre cele mai senzaționale cazuri din dosarele lor începe cu o luptă pentru sufletul unui băiat tânăr, apoi îi duce dincolo de tot ce mai văzuseră până acum, pentru că acesta ar putea fi primul caz din istoria SUA, în care un suspect de crimă se apără pretizând că a comis actele de violență sub influența unei posesii demonice. Sună cel puțin infiorător, nu?

James Wan se întoarce în scaunul de regizor, alături de producătorul Peter Safran, iar scenariul va fi scris de David Leslie Johnson, ce s-a alăturat recent francizei, dar care a mai colaborat cu Wan pentru Aquaman.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It are dată de lansare în România programată pentru 4 iunie 2021.