Petrece VIP pe 2 aprilie la Cinema City

Premierele cinematografice se văd mai bine în sălile VIP Cinema City

Luna aprilie aduce premiere mult așteptate la Cinema City, producții pe care iubitorii Marelui Ecran le pot descoperi într-o atmosferă demnă de Hollywood, acolo unde filmele sunt la ele acasă: la cinema. Unele dintre cele mai așteptate titluri ale anului sunt gata de lansare în acest weekend la Cinema City și promit să țină publicul nemișcat în sălile VIP – și nu numai.

Premiere captivante în acest weekend la VIP

Din acest weekend, acțiunea și aventura intră în forță la cinema, lucru care garantează și bucuria vizionării filmelor alături de prieteni la cinema. În sălile VIP de la Cinema City își fac intrarea trei noi titluri, la alegere, în funcție de preferințe, existând genuri diferite, la fel de ofertante.

Poți să îți iei bilete la VIP accesând acest link.

Astfel, fanii producțiilor Marvel primesc un nou capitol din seria adaptărilor benzilor desenate, odată cu premiera "Morbius", personaj adus la viață de Jared Leto. În regia lui Daniel Espinosa, SF-ul de acțiune ne prezintă consecințele deciziei unui doctor care pleacă în căutarea unui leac pentru o boală rară de sânge, doar pentru a dezvolta o pornire periculoasă pe care cu greu o poate controla. A doua propunere de vizionare la VIP este comedia romantică "Orașul pierdut". Aici îi întâlnim pe actorii Sandra Bullock, Channing Tatum și Daniel Radcliffe, prinși într-o aventură plină de peripeții, după ce ajung în mijlocul junglei, în căutarea unei comori ascunse. Fanii se vor bucura și de o înâlnire scurtă cu Brad Pitt, care va face deliciul cu multe scene de umor.

Lista celor trei filme se încheie cu filmul de animație "Sonic 2", unul potrivit atât pentru nostalgicii jocurilor video, cât și pentru copiii care au descoperit personajul energic în prima parte din 2020. Sequel-ul regizat de Jeff Fowler ne permite reîntâlnirea cu Sonic, ariciul albastru care aleargă cu o viteză uimitoare – voce asigurată de Ben Schwartz. Din distrbuție fac parte James Marsden, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Idris Elba și Jim Carrey. Cu noi prieteni alături de el, Sonic va trebui să oprească, din nou, un plan malefic al lui Robotnik.

Două motive să vizionezi filmele din fotoliul VIP 

Experiență cinematografică de 5 stele - Cinefilii au parte de experiență all inclusiv VIP și beneficiază de un concept avangardist care îmbină experiența gourmet cu spectacolul cinematografic. Cu 30 de minute înainte de începerea proiecției spectatorii vor avea parte într-un spațiu privat de un meniu atractiv nelimitat, iar  apoi se bucură de vizionarea filmului din celebrul fotoliu de piele complet computerizat, Lazy Boys, într-o sală de cinema cu un număr limitat de locuri, savurând popcorn și nachos cu refill pe toata durata proiecției, totul la prețul unui singur bilet de cinema. 

Tehnologii inovatoare ultramoderne - Sunetul impecabil, ecranele mari de proiecție, imaginea de o claritate remarcabilă, fotoliile confortabile, designul modern, toate sunt ingredientele perfecte pentru ca cinefilii să se bucure de filmul perfect la VIP.

Filme asemănătoare